Tarot čitanje – uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje - uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje, vrhunski tarot stručnjaci odgovaraju na sva vaša pitanja

Ako se odlučite da je vrijeme za tarot savjetovanje, naša preporuka je da se odlučite na tarot čitanje i da to učinite onda kada osjetite potrebu za pomoći. Mnogi tarot centri su otvoreni od 0-24 upravo iz razloga kako bi vam pomogli u dolasku do određenih odgovora. Važno je napomenuti da tarot nikako nije magija niti vračanje, već jasno tumačenje kao i čitanje simbola i slika s tarot karata. Svaki pojedinac prihvaća tarot na neki svoj način. Kada se odlučite zatražiti tarot čitanje i nazvati tarot majstora, tada vam savjetujemo da se pripremite na postavljanje pitanja.

Pitanje iza kojeg stoji određena emocija će dati jasniji odgovor sa strane karata. Ako ste spremni otvorenog uma prihvatiti odgovore tarota, tada će vam on zaista biti od koristi i može vam pomoći da vratite povjerenje u sebe i svoje mogućnosti. Tarot majstori se moraju povezati sa svojim klijentima kako bi se energija odgovora iscrtala u samim kartama. Vaša pitanja bi trebala biti što konkretnija i jednostavnija, toliko jednostavna da odgovor tarot majstora može biti DA ili NE. U slučaju kompliciranijeg pitanja, tarot majstor može otvarati više karata i uz pomoću njih sagraditi vaš odgovor.

Tarot čitanje, tarot nekad i sad

Drevne kulture su imale veliki utjecaj na stvaranje i simboliku tarot karata, osobito istočne kulture. Prve tarot karte se pojavljuju u Europi između 1420 i 1440 godine i tada nisu postojali tarot majstori koji su s lakoćom čitali simbole i davali odgovore na postavljena pitanja. Tada je svrha tarot karata bila drugačija, točno one su se smatrale igrom. Smatra se kako su Kinezi i Egipćani bili prvi narod koji je po kartama crtao razne figure, znakove kao i simbole. Upravo radi navedenog mnogi povjesničari misle kako je današnji tarot potekao iz Kine, Indije ili možda čak i Perzije.

Zahvaljujući putujućim Romima u drugoj polovici 15-og stoljeća, tarot čitanje dobiva na svojoj moći i popularnosti. S godinama razvoja tarot se promijenio, što znači da su se motivi na kartama promijenili, kao i ukupni broj karata. Današnji tarot je prepoznatljiv po svojih 78 karata koje se popularno nazivaju Arkane, ili u prijevodu tajne. Špil se dijeli na dva djela, Velika Arkana od 22 karte, i Mala Arkana od 56 karata. Tarot čitanje nas uči kako naša sudbina nije zapisana u tarot kartama, već u zvijezdama, a same karte nam daju mogućnost da dobijemo uvid u našu sudbinu i da poradimo na sebi.

Tarot čitanje, što nam tarot otkriva o nama samima

Tarot karte vam mogu pomoći da pronađete svoj pravi put, one vam mogu dati savjete, kao i najbolja rješenja. Tarot čitanje vam kupuje vrijeme, vrijeme koje bi ste u suprotnom uložili na traženje odgovora kojeg uz karte možete dobiti u samo nekoliko minuta. Morate imati na umu da ste vi odgovorni na utjecaj karata i na konačni ishod događaja. Tarot uz pomoć energije povezuje dvije osobe, točnije vas i tarot majstora. Tarot majstor može saznati detalje iz vašeg života, i tako vam pomoći u pronalaženju određenog odgovora.

Tarot čitanje se odvija u sadašnjosti, ali vam ono može pomoći da dobijete odgovore na pitanja koja su vezana za prošlost ili budućnost. Tarot nema nikakva ograničenja kada se radi o osobi koja postavlja pitanje. Svako pitanje ima svoj odgovor, no potrebno ih je povezati uz pomoć energije. Tarot majstori će vas navigirati kroz cijeli proces, pričajući vam kako je potrebno da se opustite i fokusirate na postavljeno pitanje. Važno je naglasiti kako tarot majstori svakom pojedincu pristupaju individualno, što znači da je svaka osoba posebna i da je svaki odgovor drugačiji.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (321 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo