Online tarot

online tarot

Mnogi ljudi preferiraju kontakt sa tarot savjetnicima putem telefonske linije ili razgovorom uživo. S razvojem tehnologija, poglavito interneta, u posljednjih 20 – ak godina sve je popularniji online tarot. Riječ je o velikom broju web stranica koje su na ovaj ili onaj način posvećene tarotu.

Što nude online tarot stranice?

Pojedine online tarot stranice posjetiteljima nude mogućnost razgovora s tarot majstorom i to najčešće putem chata. Online tarot stranice obično služe kao mjesto gdje se poznavatelji tarota oglašavaju. Ako posjetitelj to želi, može momentalno stupiti u kontakt s tumačem tarota. S druge strane chata se nalazi prava, fizička osoba koja gleda u karte sve što klijenta zanima. Ovakva vrsta komunikacije je najčešće besplatna. Obično je ograničena na samo jedno pitanje upravo zato jer se ne naplaćuje. Na online tarot stranicama obično su prikazani telefonski brojevi u vlasništvu poduzeća koje također u svom vlasništvu ima i web stranicu ili je na neki drugi, poslovni način poduzeće povezano s vlasnikom stranice. I u ovom slučaju, online tarot stranica služi kao mjesto oglašavanja. Online tarot stranice su obogaćene člancima na temu tarota i drugih srodnih tema. Sve to služi da se klijenta zabavi, ali i zainteresira. Online tarot stranice su mnogim ljudima privlačne naprosto zato jer su neke usluge besplatne; dostupni su kvalitetni članci, zatim je tu chat kao i svojevrsne igre.

Online tarot stranica kao mjesto zabave

Na ovim web stranicama često se nudi pojednostavljeno, automatizirano “gledanje” u tarot karte. Primjerice, posjetitelj može odabrati jednu kartu koja će mu dati odgovor na to kako će mu dan proteći. Neke stranice nude i šira otvaranja. Kada je otvaranje gotovo, slijedi kratko objašnjenje. Ovaj vid otvaranja tarota je vrlo popularan na internetu. Podrazumjeva se da iza njega stoji program koji karte miješa i otvara.

Online tarot vs. kontakt s pravim tumačem

Gore spomenuto igranje s tarot kartama je zabavno pa i poučno do određene mjere, ali je po pitanju kvalitete nemjerljivo u usporedbi s tumačem od krvi i mesa. Jedino kontakt s majstorom tarota “oživi” tarot karte. Online tarot web stranice jesu i bit će još dugo vremena izvor zabave i znanja. I to nije mala stvar. Tarot je, kao ezoterijska tehnika, postao u svijetu popularan upravo zahvaljujući internetu odnosno online tarot stranicama. To ne treba omalovažavati. Razgovor s drugim čovjekom koji dobro poznaje simboliku tarota uvijek će predstavljati posebno iskustvo. Online tarot je potreban i poželjan, razgovor s pravim tumačem još i više.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (255 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo