Najbolji tarot majstori za ljubav

Najbolji tarot majstori za ljubav Od svih ezoterijskih tehnika astro tarot je bez imalo sumnje najdominantnija tehnika ne samo u Hrvatskoj nego i cijelom svijetu. Puno je kriterija na temelju kojih bi se pojedincima mogla dati titula najbolji tarot majstori za ljubav. Obrazovanje nikada nije bilo presudno u iskanju maloprije spomenute titule. Ono dobro dođe, ali nije presudno. Ljubav prema tarotu je jako važna. Kao i kod bilo kojeg drugog posla ljubav je moćan motivator. Ljubav prema ljudima je isto važna. Imati puno razumijevanja i suosjećanja za tuđu muku nije mala stvar.

Najbolji tarot majstori za ljubav starije generacije

Irida Magdalena Radi se o voditeljici emisije Zlatna Zora. Irida u radu koristi više ezoterijskih tehnika, uključujući tarot. Irida organizira radionice tarota na kojima sudjeluje kao predavač. Evo što kaže o sebi: “Rad s ljudima me beskrajno ispunjava i shvaćam ga kao svoju životnu zadaću.” Irida je dugo vremena surađivala s mnogim medijima posvećenima ezoteriji kao što su Alter, Astromagazin, Alternativna medicina – Ezoterikus, Anima mundi itd. Vesna Burcsa Vesna Burcsa je dugogodišnja voditeljica emisije Zlatna Zora koju gledatelji mogu pratiti svaki dan od 23h na Jabuci TV. Prije toga je godinama bila aktivna na jednoj drugoj lokalnoj televiziji. Evo što kaže o sebi: “ Tarot je sinteza mnogih drevnih znanja o čovjeku i njegovom svijetu. Od svojih pitača tarot traži da aktiviraju sve svoje potencijale: osjećaje, intuiciju, mišljenje i osjet. Da ne budu samo pasivni promatrači života, nego da ga kreiraju i stvaraju na najbolji mogući način. S druge strane, postoje u našim životima situacije i događaji kojima ne možemo vladati i ne možemo ih izbjeći niti ukloniti iz svog života. To su sudbinski utjecaji koje moramo prihvatiti, koji nas podsjećaju da nismo bogovi i da postoji Ono Nešto iznad nas. Tarot svakom čovjeku može biti jako koristan u svakoj problematičnoj životnoj situaciji, u svakoj dilemi. Samo mu treba pristupiti na otvoren i iskren način.”

Najbolji tarot majstori za ljubav mlađe generacije

Hela U astro tarot centru Zlatne Zore možete stupiti u kontakt s tumačicom tarota za ljubav, Helom. Marko Jedan od rijetkih muškaraca koji se bavi tarotom. U astro tarot centru Zlatne Zore može ga se kontaktirati na kodu 112. Nena Nena je jako rano počela proučavati tarot pogotovo pitanja ljubavnoga karaktera. S njom se može razgovarati na kodu 26. Sofija Sofiju, na kodu 80, mnogi jako hvale. Zanima je više ezoterijskih tehnika s naglaskom na tarot. Odgovara na pitanja o ljubavi svakodnevno.

Najbolji tarot majstori za ljubav i predviđanje budućnosti

Gore spomenute najbolje tarot majstore za ljubav krasi sposobnost da precizno opišu ljubavni odnos kao i da u većini slučajeva točno pretkažu smjer kretanja odnosa u budućnosti. Ljubav je ogromno područje. Pitanja mogu biti ista, ali rijetko kada su odgovori isti. Najbolji tarot majstori za ljubav se fokusiraju na to kako ljudi vide jedni druge odnosno što osjećaju jedni prema drugima; kakve su im namjere, da li glume da su s nekim u vezi samo zbog koristoljublja, da li se žele dodvoriti okolini preko braka, da li su nevjerni, da li sa strane imaju neko nepriznato dijete ili tajnu obitelj, da li su manipulativni i tome slično. Puno je pitanja o ljubavi. Na sreću najbolji tarot majstori za ljubav svima stoje na raspolaganju.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (340 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo