Tarot ljubavni

tarot ljubavni

Tarot ljubavni podrazumjeva dvije stvari. Prva se tiče tarot špilova koji su dizajnirani tako da najbolje dočaravaju sve moguće ljubavne zgode i nezgode. Drugi se tiče vrsta ljubavnih pitanja.

Tarot ljubavni – brak

Većina tumača tarota će priznati da se barem polovica postavljenih pitanja tiče ljubavi. Međutim, ovaj pojam je jako širok. Što se misli pod time? Pitanja o ljubavi podrazumjevaju prvenstveno pitanja o braku. Jedan od supružnika, a najčešće se radi o ženi, obično se tarot savjetniku obrati kada su bračni problemi gotovo pa neizdrživi. Tarot ljubavni može se čitati kroz najjeftiniji tarot na internetu ili druge ezoterične usluge. Jedno od najčešćih pitanja glasi: “Da li će moj (naš) brak opstati?” ili “Da li ćemo se razvesti?” ili “Da li je ovo kraj za nas?”. Ako u kartama, horoskopu ili nekoj višoj dimenziji kojoj samo vidovita osoba može pristupiti, ako dakle, postoji nešto, bilo što što partnere veže neće doći do totalnog razlaza. Po mom iskustvu, ljude u ovakvim situacijama najčešće vežu djeca, na drugom je mjestu novac (zajednička imovina, zajednički posao), na trećem mjestu je još uvijek živuća ljubav, na četvrtom želja da se zadrži stečeni status (ugled), na petom strah od promjene itd.

Tarot ljubavni – ljubavna veza

Tarot ljubavni podrazumjeva još jedno opće ljubavno pitanje koje se tiče ljubavne veze. Najčešće se pita: “Da li ćemo se pomiriti?” ili “Da li me vara?” ili “Kakav je kao osoba?” ili “Tek smo se upoznali. Da li ćemo trajati?” ili “Da li će mi se vratiti?” ili “Što mu se mota po glavi?” ili “Da li me voli?” itd.

Ljubavni tarot – seks

Pitanja koja se tiču seksa nisu učestala, ali se javljaju tijekom konzultacija. Obično glase: “Da li će doći do seksa?” ili “Da li ćemo se slagati u krevetu?” ili “Da li će naš seksualni život biti bolji nego što je bio do sada?” itd. Ovdje obično nema visoke filozofije. Ili privlačnost postoji ili ne postoji. Samo u iznimnim slučajevima situacija može biti komplicirana. Primjerice, ako postoje zdravstveni problemi ili ako se osoba pretvara da je nešto što nije.

Tarot ljubavni – komunikacija

Tarot ljubavni uključuje pitanja koja se tiču komunikacije među ljubavnicima. Pitanja obično glase: “Kada će mi se javiti?” ili “Da li da joj se javim?” ili “Da li ćemo se vidjeti?” ili “Da li me izbjegava?” ili “Tko će se prvi javiti kome?” itd. Inzistiranje na pozivima i sms porukama kod klijenata ponekad poprima čudnovate razmjere. Kao da će svijet stati ako se on njoj prvi ne javi i tome slično.

Ljubavni tarot – pitanja o drugim ljudima

Ljubavni tarot uključuje, mnogim ljudima najdraža pitanja, ona o drugima (sinu, snahi, ljubavnici itd.). Najčešće pitanja glase: “Kako se moj ljubavnik slaže sa svojom ženom?” ili “Kako je mojoj ljubavnici u braku?” ili “Što se događa s mojom snahom?” ili “Da li se sviđam svom šefu?” ili “Da li će naše prijateljstvo prerasti u nešto više?” ili “Da li će moja kćer pronaći nekoga?” itd. Pitanja se postavljaju i za potpune strance.

Ljubav je čudna stvar…

         
Ocjena: 4.5 / 5 (196 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo