Pitaj tarot

pitaj tarot

Tarot je ostavština čovječanstva koji su raznorazne struje tijekom stoljeća pokušale uništiti. Prenosio se tajnim kanalima i odolijevao mitovima koji su se pokušali nametnuti kroz godine. Neki su tvrdili da tarot karte ne smije dirati nitko osim tarot majstora, dok su drugi išli korak dalje i uvjeravali trudnice da je tarot opasan za njih. Tarot majstori borili su se s pogrdnim imenima varalica, šarlatana, prevaranata… Neki i dan danas dijele mišljenje da je tarot bezvrijedan, dok su drugi već odavno shvatili koliko im tarot može pomoći okrenuti život nabolje. Pitaj tarot jedna je od najpopularnijih metoda proricanja budućnosti zahvaljujući jednostavnom pristupu.

Pitaj tarot i postavi „pravo“ pitanje

Kod postavljanja pitanja, treba se voditi starom narodnom „manje je više“. To znači da pitanja trebaju biti što preciznije postavljena, jednostavna i jednoznačna. Pitaj tarot i postavi pitanja poput sljedećih: „Hoću li se udati?“, „Hoću dobiti posao?“, „Hoću li ozdraviti?“… Komplicirana pitanja i pitanja u kojima je objedinjeno i po nekoliko upita izazivaju neodgovarajuće odgovore. Najbolje je formulirati pitanja tako da tarot karte mogu dati odgovor da ili ne. Ako karte ne mogu dati odgovor, najvjerojatnije ni ne želite čuti odgovor ili situacija još uvijek nije dovoljno sazrela za odgovarajući odgovor.

Pitaj tarot o ljubavnim, poslovnim, financijskim problemima

Pitaj tarot metoda je proricanja budućnosti koja otklanja sumnje u najrazličitijim područjima. Bilo da se radi o ljubavnim problemima, zdravstvenim tegobama, financijskim nedoumicama i poslovnim problemima. Ako se odlučite za ovu metodu, trebate imati otvoreni um i slušati što karte govore. Tarot karte sugeriraju moguće postupke koje treba poduzeti i daju prijedloge, ali nas ne ograničavaju u odlukama. Na nama je hoćemo li išta poduzeti po tom pitanju.

Pitaj tarot dostupan je od 0 do 24 sata

Tarot centar nikad ne zatvara svoja vrata i eminentni stručnjaci iz područja ezoterije i tarota dostupni su od 0 do 24 sata. Pitaj tarot dostupan je u bilo koje doba dana jer je poznata stvar da problemi nikada ne spavaju. Ljudi koji se nađu u bilo kakvim nedoumicama mogu uz pomoć tarot majstora i metodu pitaj tarot sagledati stvari iz drugačijeg kuta. Ponekad je upravo to ono što nam je potrebno da bismo krenuli dalje i odvažili se na nešto drugo.

Mnogi su skeptični po tom pitanju i boje se izaći iz zone komfora zbog straha da će ih okolina osuditi. No jednom kad probaju i otvore cijelu jednu novu dimenziju, najčešće požale što pitaj tarot nisu isprobali prije.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (298 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo