Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj

najbolji vidovnjaci u hrvatskoj

Hrvatska je mala zemlja koja, na sreću, obiluje ne tako malim brojem talentiranih ezoteričara, a unutar ove skupine se ističu vidovnjaci. Vidovnjaka inače u svijetu nema puno. Ipak vidovitost je vrlo rijedak dar na temelju kojega osoba može vidjeti u obliku vizija ili osjetiti događaje i ljude koji su se zbili ili će se tek dogoditi. Tu je nekoliko imena onih koji su upornim radom s ljudima uspjeli dokazati i pokazati da raspolažu nečim pažnje vrijednim.

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj – gospođa Iris

Pravim imenom Annamaria, svoj dar je stavila u službu dobra. Već dugi niz godina ljudima iz čitavog svijeta pomaže da pronađu sebe, upozorava ih na nadolazeće životne oluje, tješi ih kada je potrebno, pomaže im u donošenju važnih odluka itd. Poznato je da je svaki vidovnjak specifičan po nečemu; Iris je vrlo osjetljiva na toplinu i hladnoću. Primjerice, kada osjeti da je netko topao, zna da se radi o dobrom ljudskom biću, a ako osjeti hladnoću, motivi dotične osobe nisu ispravni. Ona nešto krije, manipulira, iskorištava itd. Ravnanje po “temperaturi” gotovo je nikada nije iznevjerilo, tako sama za sebe kaže. Gospođu Iris se može prosječno gledati jednom tjedno kao voditeljicu emisije Zlatna Zora na zagrebačkoj Jabuci TV. Telefonski, s njom se može stupiti u kontakt putem koda 84. Važno je upamtiti jednu stvar; tijekom razgovora treba dobro otvoriti slušne kanale jer često ono što kaže u početku nema smisla, ali protokom vremena sve sjedne na svoje mjesto.

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj – gospođa Mihaela

Radi se o još jednom, manje poznatom, ali jednako darovitom vidovnjaku. Mihaela, uz urođenu vidovitost, dodatno koristi tarot karte. Ovo nije iznimka. Mnogi vidovnjaci koriste dodatna ezoterijska sredstva kao pomoć prilikom kontakta s klijentima. Mihaelu se može kontaktirati putem telefonskih linija, na kodu 62.

Nevoljkost najboljih vidovnjaka u Hrvatskoj da se ističu

Činjenica je da pojedine vrlo darovite osobe ne vole medijsku ili bilo koju drugu pažnju. To, naravno, ne znači da oni koji vole svijetla reflektora da ne znaju ništa. Naprosto se radi o osobnom izboru. Puno je razloga zašto je tome tako. Jedan od češćih je da bi na sebe privukli preveliku pozornost zbog čega se ne bi mogli obraniti od nasrtaja znatiželjnih, a mnogobrojnih pojedinaca. U ovom članku nećemo spominjati konkretna imena. Do ovih ljudi se najčešće može doći samo na jedan način – usmenom preporukom.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (285 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo