Najjeftiniji tarot majstori

Najjeftiniji tarot majstori

Nemoguće je imenom i prezimenom istaknuti tarot majstore za koje bi se moglo reći da su najjeftiniji. Ako je netko tarot majstor ili tarot majstor za ljubav, podrazumjeva se da nije jeftin. Glavnina tarot majstora radi u specijalnim centrima za pružanje usluga savjetovanja. Njihova cijena se mjeri cijenama impulsa. Ponajbolji tarot majstori obično rade na najskupljim telefonskim linijama.

Najjeftiniji tarot majstori i kvaliteta

Poznato je da sve što je kvalitetno, košta. Među poznavateljima tarota koji rade kao savjetnici ima podosta onih koji svoj posao obavljaju na jeftinijim linijama. Iako je ovo primamljujuće, kvaliteta dolazi pod znak pitanja. Nije mi cilj generalizirati jer i na cjenovno pristupačnim linijima mogu se pronaći kvalitetni tumači tarota, no češće se nailazi na ljude koji su tek priučeni poznavatelji tarota. Oni koji ne mare za kvalitetu već samo za novac.

Najjeftiniji tarot majstori i Zlatna Zora

Što se tiče ekipe koja radi u Zlatnoj Zori, mogu se pronaći kvalitetni odnosno najjeftiniji tarot majstori. Da budem još konkretniji. Telefonske linije preko kojih se pružaju tarot usluge ugrubo se dijele na dvije skupine; jeftinu i skupu. E sada, nije isto ako se tarot savjetnik kontaktira putem fiksne ili mobilne linije. Fiksna je jeftinija od mobilne. Na jeftinoj liniji, ako se zove s običnog telefona minut razgovora dođe 3,49 kn, a ako se koristi mobitel 4,78 kn. Nekima su i ove cifre preskupe, ali što je tu je. Treba voditi računa o državi koja oporezuje apsolutno sve zbog čega su cijene znatno više. U svakom slučaju, izdvajati 3,49 kn po minuti razgovora nije strašno pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da postoje linije sa znatno skupljim impulsima.

Detalji o najjeftinijim tarot majstorima

Na kodu 101 se nalazi Niki koja kaže: “Tarot nam, u suradnji s drugim disciplinama doprinosi lakšem funkcioniranju i razumijevanju stvari i događaja. U suštini svega nalazi se analiza pa tako s ovom disciplinom dobivamo više mogućnosti koje nam otvaraju vrata mističnog svijeta primijenjenog u svakodnevici.”

Na kodu 151 se nalazi Ela. Ona kaže sljedeće: “Svaki tarot tumač je jedinstven, a moj cilj je da uz maksimalnu iskrenost, poštovanje i stečeno znanje pomognem klijentima u uspješnom rješavanju životnih izazova i problema.”

Na kodu 61 možete razgovarati s Arianom. Ariana kaže: “Uz 19 godina iskustva u području alternativnih tehnika i studij osnovnih psiholoških disciplina, znam kako vam pomoći, kada drugima ponestanu prave riječi, kada ostanete u nemilosti vaših loših slutnji, kada mislite da se svijet ruši ili vas razdiru strasti… naći ćemo izlaz zajedno.”

         
Ocjena: 4.8 / 5 (251 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo