Najjeftiniji tarot

najjeftiniji tarot

Mnogobrojni umjetnici u suradnji s pojedinim neumornim tarot majstorima razvili su veliki broj tarot špilova. Danas se u svijetu može pronaći na stotine špilova. Međusobno se razliku po ilustracijama, broju karata, temi, numeriranju itd. Nema sumnje, svatko može pronaći nešto za sebe u slučaju da ga tarot karte zanimaju. Cijena je već nešto drugo. Pojedine karte su izuzetno skupe zbog svoje ljepote i češće rjetkosti. U ovom članku pozabavit ćemo se najpovoljnijim tarot špilovima. Najjeftiniji tarot može vam poslužiti za proricanje budućnosti i dobivanje odgovora koje ne možete dobiti nigdje drugdje.

Ciganice su najjeftiniji tarot

Ovaj špil sadrži ukupno 36 karata. Svaka karta prikazana je određenom slikom koja prikazuje loše i dobre osobine, materijalni aspekt, osobu, njene emocije i ono što je od velikog značaja za nju. Postepenim objašnjenjem može se doći do vrlo zanimljivih otkrića koja se odnose na prošlost, sadašnjost ili budućnost. Prema romskoj tradiciji, ciganice su se povezivale s energijom Mjeseca, odnosno onim što je skriveno, a dar intuicije i vidovitosti je doprinosio njihovoj boljoj interpretaciji. Romi su svaku sliku na kartama povezivali s ezoteričnom simbolikom i uklapali u interpretaciji s postojećom situacijom. Ove karte nije problem nabaviti. Pojavljuju se u više formi odnosno s različitim prikazima, ali sve su jednako učinkovite. S Ciganicama je jednostavno raditi. Radi se o vrlo živopisnim kartama koje su oslikane na način da izvrsno dočaravaju svakodnevno življenje. Cjenovno se najčešće kreću oko 40 kn.

Najjeftiniji tarot – anđeoski tarot

Više je vrsta anđeoskih karata, a neke od njih postižu poprilično visoku cijenu. Ove karte se mogu nabaviti po cijeni od 60-ak kuna. To što su jeftine ne znači da su nekvalitetne. Anđeoski tarot sadrži minimalno 36 karata, maksimalno preko 100. Na kartama se nalaze anđeli ili drugi duhovni entiteti koji obično imaju veze s riječima ispisanim na kartama. Anđeoski tarot je manje strašan u odnosu na klasični Rider – Waite tarot ili neki drugi, njemu sličan. Prednost ovoga tarota je u mogućnosti da ga se koristi bez pohađanja škole tarota. Može ga se koristiti u roku od par minuta nakon otvaranja kutije. Većina pakiranja sadrži knjižicu ili kratke upute kako karte koristiti i što svaka od njih znači. Karte su obogaćene afirmativnim riječima koje potiču inspiraciju i pružaju vodstvo. Poruke su uvijek pozitivne. Anđeoski tarot odgovara svim ljudima neovisno o dobi. Čak ih i djeca smiju koristiti.

Ova vrsta tarota se može nabaviti u specijaliziranim prodavaonicama ili online. Odgovarajući špil se može odabrati isključivo promatranjem slika ili riječi i izraza koji mogu imati posebno značenje za budućeg korisnika. Idealno je kada ih čovjek može držati u rukama. Tako je sa svakim tarot špilom. Ako to ipak nije moguće internet je prepun fotografija na temelju kojih se može bez problema napraviti odabir. Kada naručene karte dođu na kućnu adresu svaku kartu treba pogledati. Nije ih loše promješati, da se stekne osjećaj. S kartama se obično dobije uputstvo o njihovom korištenju. U početku, uputstvo će dobro doći, ali s praksom korisnik će početi sam donositi zaključke o anđeoskim porukama. Značenje karte može biti bitno drugačije od značenja koje osoba osjeti. Potrebno je uvijek ići u korak s instinktom jer je to ono što se ovdje pokušava ojačati.

Najjeftini tarot može biti najbolji tarot

Najjeftini tarot ne gubi na kvaliteti sve dok korisnik u njega vjeruje. Najjeftiniji tarot špil može biti sto puta bolje oslikan od nekog skupocjenog tarota. Još ako se korisniku tarota slike jako dopadaju, tim bolje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (183 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo