Tarot majstori za ljubav

Tarot majstori za ljubav

Među poznavateljima tarota postoje mnogobrojne razlike. Jedna od njih se tiče životnog područja za kojeg se tarot majstor specijalizirao. Tarot majstori za ljubav bi bili pojedinci koji obožavaju davati odgovore na pitanja o braku, ljubavnim vezama, emocijama itd. Ne postoji specijalna škola tarota kako bi čovjek postao tarot majstor za ljubav. Ovdje se više radi o osobnom odabiru. Svaki tumač tarota ima svoj životni i razvojni put u pogledu poznavanja tarota. Tijekom vremena svatko obično zna koje mu područje “leži”. Istina je da oko polovice svih postavljenih pitanja se tiče ljubavi, na ovaj ili onaj način. Pa ne začuđuje da se puno tarot majstora odlučuje upravo za ljubav.

Tarot majstori za ljubav i tehnike otvaranja

Tarot majstori za ljubav obično imaju pozamašno iskustvo. Neki od njih koriste samo jedan tarot špil, isključivo namijenjen ovoj svrsi. Neki su čak razvili posebne tehnike gledanja odnosno otvaranja karata. Svako otvaranje odgovara postavljenom pitanju. Pa tako kada klijent pita: “Da li me voli?”, tarot majstor karte otvori na jedan način, a kada ga se pita: “Da li me partner vara?”, na drugi način. Tarot majstori za ljubav su poprilično popularni među klijentima. Neki od njih prihvaćaju pitanja i o drugim područjima poput posla, ali oni najodlučniji isključivo prihvaćaju temu ljubavi.

Načini na koje pomažu tarot majstori za ljubav

Tarot majstori za ljubav mogu čovjeku puno pomoći. Nitko od nas nije pri zdravoj pameti kada je srce u pitanju. Ovi savjetnici, s obzirom da obično imaju znatno iskustvo, znaju utješiti klijenta, znaju pronaći prave riječi. Naravno, jako su dobri kod nejasnih situacija poput preljuba. U stanju su precizno opisati nečije emotivno stanje. Mogu otkriti tuđe namjere. Preko tarota mogu otkriti smisao ljubavne veze. Da li se tu radi o “običnoj” vezi ili tzv. karmičkoj vezi? Jako dobro objašnjavaju stare i/ili neprežaljene ljubavi. Podrazumjeva se da umiju proviriti u budućnost posebice kod pitanja koja se tiču opstanka braka i uopće razvoja odnosa.

Posebnost tarot majstora za ljubav

Tarot majstori za ljubav su posebna bića. Može se reći da dišu za ljubav. Ništa ih u životu toliko ne zanima kao što su osjećaji. Obično pokazuju veliki interes za razumijevanje međuljudskih odnosa. Obično su vrlo empatični i najčešće, žene su te koje su fokusirane isključivo na ljubav. Kada imate pitanje vezano za ljubav obavezno se raspitajte koji su tarot majstori za to specijalizirani.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (279 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo