Zara tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Zara tarot, tarot majstori i tehnike tarota

Ezoteriju možemo opisati kao skup znanja i isto tako učenja onoga što je našem oku nevidljivo a sveprisutno. Tarot i astrologija su duboko povezani s energijom i osjećajima. Da bi zaista shvatili sebe same ponekad nam je potrebno vodstvo nečeg višeg, a u tome vam mogu pomoći Zara tarot majstori. Sve kreče od vaše sposobnosti da se u potpunosti usredotočite na čitanje tarota i da imate pravu namjeru oko rješavanja problema. Morate znati kako iste tarot karte ne moraju imati isto značenje prilikom otvaranja, a upravo ste vi ključ vratima odgovora koji se otvara. Kako se dobro pripremiti za tarot čitanje?

Prođite sami sa sobom pitanja koja vas najviše zanimaju i poredajte ih po prioritetu i osjećaju. Vaša pitanja moraju biti veoma direktna i jasna, a sami tarot majstor će upotrijebiti najbolju tehniku kako bi vam dao odgovor na traženo pitanje. Zara tarot navodi kako su općenita pitanja sasvim u redu, ali bilo bi dobro da se koncentrirate na specifična pitanja koja vas zaista muče. Kod postavljanja pitanja bitno je imati emociju i želju za odgovorom, jer vaša se energija može osjetiti preko energetskog polja i svaki dobri tarot majstor će se osloniti na nju. Kod tarota bitne su sljedeće stavke: Usredotočenost na pitanje, postavljanje otvorenih pitanja, nemojte tražiti brojeve ili imena drugih, budite otvorenog uma i duše.

Zara tarot, što sve možemo saznati uz pomoć horoskopa

Horoskop se može opisati kao vrsta dijagrama koji se koristi u svijetu astrologije. On nam prikazuje položaje planeta, zvijezda, Sunca i Mjeseca u trenutku kada se osoba rodila. Horoskop je sačinjen od velikog broja elemenata i povezanosti između njih. Kod izrade horoskopa u obzir se moraju uzeti astrološki elementi, astrološki znakovi, astrološke kuće, kao i planete i planetarni aspekti. Kako se računa horoskop? Kod računanja horoskopa Zemlja služi kao centar. I dok Zemlja nije središte svemira, horizont se gleda kao nebeska kružnica gdje je ograničen vidljivi dio nebeske polukugle.

Na horizontu se nalaze dvije najvažnije točke, sjever i jug. Zara tarot navodi kako će nam horoskop pokazati moguće događaje u našem životu, kao i najvažnije osobine i ono na što je bitno staviti fokus. Kada astrolozi gledaju u horoskop iz njega mogu pročitati mnoštvo toga o nečijem karakteru, zanimanju, interesima, osobnostima i budućim planovima. Iako je svaka osoba posebna, horoskop može odrediti neke zajedničke karakteristike koje će vezati osobe istog ili sličnog znaka. Što sve možemo saznati uz pomoć horoskopa? Zara tarot će nam pomoći da saznamo sve što nas zanima o ljubavi, poslu, financijama, odnosima i našem životnom putu na ovoj zemlji. Izrada natalne karte, astrologija, i zodijački znakovi mogu tvoriti itekako moćnu kombinaciju za upoznavanje vas samih.

Zara tarot, izradite svoju natalnu kartu

U trenutku kada ste se rodili planeti su na nebu ispisali vašu jedinstvenu priču i tako ostavili vaš kozmički trag. Što god da ćete raditi, kakve god odluke donosili, vaš ishod će ovisiti o tome što vam je zapisano u zvijezdama i što vam je sudbinom određeno. Položaj planeta na dan vašeg rođenja je moguće provjeriti uz pomoć natalne karte koja je u astrologiji svojevrsni zapis svake osobe. Natalna karta se može opisati kao pravi rodni list vašeg života, a ona pruža uvid u jedinstvene informacije o vašem životu i vama kao osobi koja krije određene osjećaje, energiju i reakcije.

Natalnu kartu nije moguće promijeniti niti zavarati, ona je najtočniji prikaz vas samih. Zara tarot nudi mogućnost da sami izradite svoju natalnu kartu, ili da za navedeno zatražite stručnjaka. Za izradu karte potrebno je puno ime i točan datum rođenja, kao i točno vrijeme i mjesto rođenja. Što nam sve otkrivaju natalne karte? Natalna kara je vaš putokaz kroz život, vaš kompas, vaš osobni vodič. Dat će vam odgovore na pitanja da li ste na pravome putu, što vas očekuje u životu i koje lekcije iz prošlosti ste trebali usvojiti. Zara tarot navodi kako će nam natalna karta pomoći da bolje shvatimo kakva smo osoba i čemu zapravo težimo, u prijevodu, navedena karta će cijeli naš život staviti u perspektivu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (304 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo