Virgo tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot, astrologija i astrolozi online

Vjerovanje kako je naš datum rođenja zapisan i određen određenim nebeskim tijelima i događajima je razvilo mnoge teorije koje se danas koriste u proricanju budućnosti. Danas kada netko spomene astrologiju prvo što nam padne na pamet je horoskop i njegovo tumačenje. Virgo tarot opisuje horoskop kao astrološku metodu koja može predvidjeti budućnost, i napraviti detaljan uvid u osobnost i sudbinu određene osobe. Astrolozi nam puno toga mogu reći samo prema našem datumu rođenja. Pitate se kako?

Virgo tarot online astrolozi uz pomoć simbola i različitih elemenata poput položaja planeta i nebeskih tijela mogu predvidjeti našu sudbinu, bilo da je ona na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi. Najvažniji elementi u tumačenju horoskopa su znakovi zodijaka, planeti, aspekti i astrološke kuće. Danas horoskop opisujemo kao kružnicu, a kao što znamo kružnica nema svoj početak niti svoj kraj. Sve planete se kreću u kružnici, što znači da su nekada u mraku, nekada u svjetlu, isto tako mi možemo očekivati tamnija i svjetlija razdoblja u našim životima. U prijevodu, astrolozi tvrde da se sve u našem životu ponavlja, ali s različitim ishodima.

Virgo tarot, tarot stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja

Ako tražite savjet uz pomoć tarota, Virgo tarot savjetuje da to napravite kada osjetite istinsku potrebu. Važno je napomenuti da tarot nikako nije vračanje kako ga se pogrdno naziva, već je riječ o tumačenju i čitanju simbola iz tarot karata. Svaki pojedinac može prihvatiti tarot na neki svoj način, ali bitno je da mu se pristupi otvorenim umom i emocijama. Morate biti spremni da vam tarot neće uvijek dati željeni odgovor, točnije, tarotu će vam pokazati istinu.

Kada ste voljni prihvatiti svaki odgovor koji vam donosi tarot, to znali da ste spremni i voljni raditi na samima sebi, a tarot vam može služiti kao zvijezda vodilja. Virgo tarot koristi moderan špil karata, što znači da tarot majstori koriste Veliku Arkanu od 22 karte, i Malu Arkanu od 56 karata. Ukupno 78 karata vam može dati odgovor na sva vaša pitanja. Važno je naglasiti kako vaša sudbina nije zapisana u tarot kartama, one su samo alat koji pomaže u predviđanju djelića vaše sudbine za kojeg želite nešto znati.

Virgo tarot, značenje numerologije

Prilikom našeg rođenja Univerzum nam dodjeljuje jedinstven broj koji će nas pratiti cijelog života. Važno je znati kako na dati broj ne možemo utjecati, no možemo ga saznati uz pomoć astrologa i uz pomoć njegovog značenja otkriti određene smjernice koje su važne za naš život. S astrološke strane naš datum i godina rođenja nam donose broj koji nas na kraju definira. Što nam naš broj otkriva? On nam može dati bolji uvid u nas same, naše osobine, naše životne ciljeve i naše osobine koje imamo.

I dok se u povijesti numerologija više koristila za proricanje budućnosti, navedeno danas nije česta praksa. Danas se uz pomoć numerologije više pripremamo za određene smjernice u životu. Virgo tarot nudi jednostavno računanje naših brojeva i uvid u naš sretan broj. Numerološki brojevi koji nas određuju se ne mogu mijenjati, oni su nam dodijeljeni na datum i godinu našeg rođenja. U svijetu proricanja budućnosti, točnije u svijetu astrologije i tarota na kraju smo mi ti koji donose odluke. Virgo tarot nas upućuje u najtraženije i najjednostavnije oblike proricanja budućnosti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (344 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo