Tarot portal – astro, tarot odgovori uživo

Tarot portal - astro, tarot odgovori uživo

Tarot portal, saznajte odgovore na vaša pitanja

Mnogi se pitaju da li je istina da je naša sudbina određena našim rođenjem? I dok bi se mogle voditi zanimljive rasprave na ovu temu, ezoterija tvrdi kako su sve naše sudbine zapisane u zvijezdama i vidljive za sve one koje se ne boje otvoriti svoji um. Čitanje tarota pripada u ezoteriju, skup znanja koji se bavi proučavanjem i učenjem onoga što je našim očima nevidljivo, ali nekako prisutno uz pomoć energije i dubine.

Tarot portal nam nudi dublji uvid u nas same, pripremajući nas na duboke poglede i moguće solucije. Da li mi zaista možemo upoznati prave nas? Sve leži u vašoj sposobnosti da se otvorite određenom tarot majstoru i da uz pomoć energije pokažete kako vam je stalo do vašeg života. Kako bi tumačenje tarota po vašoj energiji i pitanjima bilo što točnije, potrebni su nam vrhunski tarot majstori. Tarot portal nudi vrhunske tarot majstore koji vam stoje na raspolaganju 24 sata i nude vam odgovore na vaša pitanja, kao i uvid u vas same.

Tarot portal, otvorite se prema tarot majstorima

Postoji stara uzrečica koja tvrdi da se lakše otvaramo prema strancima nego prema poznatim osobama. Psihologija je utvrdila kako je navedeno istina, jer nekako se ne bojimo osuđivanja sa strane stranaca, dok je drugačija situacija kada su u pitanju naši bližnji. Kada se otvarate prema tarot majstoru morate ga gledati kao pomoć i ne bojati se iskrenosti. Vaša pitanja moraju biti što jasnija i iza njih mora sastajati određena energija i emocija. Zašto je navedeno važno?

Tarot portal nas uči kako se tarot majstori spajaju na naše energetsko polje i u njemu dobivaju bolji uvid u naše osjećaje. Ako se osjećate prestrašeno i nespremno, tada vam savjetujemo da ne stupate u kontakt kako vam karte na bazi vaših osjećaja ne bi dale krive upute. Otvoreni um i znatiželja, kao i pozitivne emocije navode karte da vam savjetuju dobar put i da vam daju potrebne odgovore. Tarot portal nudi stručnjake u području tarota, što znači da možete očekivati i poneke smjernice sa strane tarot majstora. Imajte na umu da su oni tu da vam pomognu.

Tarot portal, pripremite se na čitanje tarota

Čitanje tarota je puno više od poziva ili uživo komunikacije. Ono je bazirano na našim osjećajima i energiji, jer kao što znamo, u našem svijetu je sve jedna velika energija koja spaja i oduzima. Svakodnevno možemo vidjeti razne primjere kada ljudi očekuju određene odgovore i uvid u budućnost, no njihov um ostaje zatvoren prema onome što mogu saznati. Da li su potrebne određene pripreme prije čitanja tarota? Tarot portal navodi kako bi se trebali držati određenih smjernica. Prije poziva ili susreta s tarot majstorom, klijente se moli da si raspodjele pitanje prema važnosti i da ih upitaju prema rasporedu važnosti.

Kod postavljanja pitanja bitna je vaša usredotočenost i emocija iza pitanja. Bitno je postavljati otvorena i direktna pitanja, bez osjećaja okolišanja. Imajte na umu da vas tarot majstori neće osuđivati, njima je zadatak pomoći a ne osuđivati. Kod traženja određenog odgovora ili informacije nikada nemojte tražiti najsitnije detalje kao vrijeme ili datum. I dok vam Tarot portal tarot majstori mogu predvidjeti i najmanju sitnicu, Univerzum voli neke stvari ostaviti slučaju. Za kraj, budite otvoreni prema informacijama koje zaprimate sa strane tarota. Nemojte ulaziti u tarot čitanje s očekivanjima, već se prepustite iznenađenjima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (441 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo