Tarot karte – otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte - otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte, otvaranje tarot karata

Prednosti tarota u današnjem svijetu su zaista neopisive. Svaka karta sadrži određeni arhetipski simbol koji predstavlja razne situacije, kao i razna iskustva s kojima smo se susreli ili s kojma ćemo se tek susresti. Tarot karte kroz svoje simbole prikazuju razne grafičke simbole, točnije prikaze arhetipova koji se tradicionalno koriste kod savjetovanja osobe, kao i kod predviđanja budućnosti. U definiciji, Tarot karte se sastoje od Velike i Male Arkane koje tarot majstorima daju smjernice kao i mogućnosti da spoznaju odgovore na postavljena pitanja.

Osoba koja traži tarot čitanje može postaviti pitanje vezano za ljubav, financije, posao, odnos, karijeru, gotovo sve. Tarot majstori naglašavaju kako bi pitanja trebala biti što jednostavnija kako bi karta mogla odgovoriti s jednostavnim DA ili NE. Naravno, u određenim situacijama tarot majstor mora otvoriti više karata kako bi dao složeni odgovor. Kod postavljanja pitanja bitno je imati određenu emociju, točnije energiju koja se prenosi do tarot majstora. Znamo kako je sve u našem Univerzumu energija i kako je sve povezano, pa tako i pitanja i odgovori.

Tarot karte, tarot linije

Budući da je tarot najtraženiji oblik proricanja budućnosti, nije ništa čudno da razne tarot linije nude svoje usluge od 0-24. Svakodnevno veliki broj ljudi traži odgovore na pitanja koja im ne daju spavati. Uz pomoć tarot linija možete se posavjetovati na profesionalan i brz način i saznati što vam kažu tarot karte. Tarot linije danas nude širok raspon tarot tehnika koje su dostupne za sve klijente.

Pričajući s iskusnim tarot majstorima možemo dobiti bolji uvid u svoju budućnost, i istražiti svoj život. Što nam zapravo donose tarot karte? Kada spojimo iskusnog tarot majstora i karte, dobijemo realno tumačenje svih svojih pitanja koja nas muče. Tarot nam zapravo ukazuje na mnoga značenja, što nam može pomoći u pronalaženju odgovora i na pitanja koja nismo postavili. U svakom slučaju, neki od nas koriste tarot kao vodilju, dok se neki ravnaju prema njegovim tumačenjima. Što je ispravno? Tarot majstori navode kako se tarot ne bi smio shvaćati zdravo za gotovo, a opet je u drugu ruku potrebna i naša intuicija.

Tarot karte, tumačenje karata uživo

Tarot karte se mogu tumačiti i uživo preko raznih tv programa. Cilj ovakvih emisija je pokazati ljudima kako za proricanje budućnosti nije potreban kontakt, već sami prijenos energije i datum rođenja. Zašto tarot karte traže datum rođenja? Svatko od nas je poseban na svoj način. Čak i osobe koje su rođene na isti dan i u istu minutu nisu iste. Pri rođenju svatko od nas je ostavio svoj trag u Univerzumu i zvijezdama, i upravo se tamo krije naš kozmički “rodni list”. Uz pomoću datuma rođenja tarot majstor otvara prvi list i dobiva blagi uvid u to tko smo i što smo.

Kod pravilnog čitanja karata bitno je da se tarot majstor poveže s vama, što možete vidjeti i u raznim tarot emisijama kada tarot majstori pitaju klijente razna pitanja o životu i osjećajima. Tumačenje karata uživo je jednako efektivno kao i tumačenje preko linije ili uživo. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja za koje ne možete pronaći odgovore, tarot je svakako najbolji način da si pomognete i date sami sebi uvid u svoj svijet poboljšanja.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (392 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo