Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop, pitajte tarot

Davno iza nas su dani kada smo za proricanje budućnosti odlazili raznim tarot majstorima ili gatarama. Tarot linije su postaju sve popularnije, a razlog tome je njihova konstantna dostupnost za one koje imaju određenih problema. Ako ste mislili da je to to, varate se. Danas također postoje i razni portali i web stranice gdje bez tarot majstora možete dobiti odgovore na željena pitanja. Tarot ehoroskop nudi opciju “Pitaj tarot”, a riječ je o jednostavnom sustavu koji vam otvara karte umjesto tarot majstora. Bitno je da se usredotočite na pitanje i da ga formulirate na način da odgovor karte može biti DA ili NE.

U primjeru, “Da li me moj partner voli”, “Da li ću dobiti povišicu na poslu”. “Da li ću ubrzo dati otkaz na poslu? ” Tarot možete slobodno pitati bilo što, samo je bitno da pitanje formulirate na što jednostavniji način. Ako odgovor sa strane otvorene karte bude DA stvari će se vjerojatno realizirati. Ako odgovor sa strane otvorene karte bude NE, tada se stvari vjerojatno neće još realizirati. Tarot ehoroskop također nudi i neutralnu grupu karata, a riječ je o kartama koje vam govore kako situacija za koju ste pitali još nije sazrela za odgovor.

Tarot ehoroskop, pitajte horoskop

Znamo kako prilikom rođenja dobivamo određeni horoskopski znak koji će nas kasnije u životu na određeni način definirati. Sudbinu određenog pojedinca putem horoskopa određuju astrolozi, a to čine uz pomoć čitanja raznih simbola i elemenata koji uključuju Mjesec i Sunce, kao i zvijezde u našem sustavu i sva ostala nebeska tijela. Razne civilizacije su stoljećima usavršavale kreiranje i čitanje horoskopa, i upravo zahvaljujući njima Tarot ehoroskop nam može ponuditi online horoskop.

Tarot ehoroskop nam nudi uvid u godišnji, dnevni, tjedni, mjesečni, ljubavi i kineski horoskop. Osim navedenog, također možemo provjeriti svoj podznak i koje nam kombinacije najbolje odgovaraju. Što možemo otkriti uz pomoć horoskopa? Horoskop nam može dati bolji uvid u nas same, točnije, može nam dati uvid u naše ciljeve, dobre i loše strane, može nam pokazati naše karizmatske oznake, može definirati ono što volimo i ne volimo, može nam otkriti gdje se osjećamo najbolje i koji su naši sretni dani i brojevi.

Tarot ehoroskop, pitajte numerologiju

Iako su tarot i horoskop dva najtraženija oblika proricanja budućnosti, Tarot ehoroskop nudi i druge online metode. Numerologija je sljedeći najpopularniji oblik proricanja budućnosti. Riječ je o metodi koja uz pomoć vašeg datuma rođenja i imena i prezimena otkriva vašu životnu putanju. Kako izračunati broj koji karakterizira vašu životnu stazu? Potrebno je dobro pogledati datum rođenja, točnije, pogledati brojeve koji čine dan, mjesec i godinu rođenja. Sve navedene brojeve je potrebno zbrojiti i svest na daljnje zbrajanje na broj između 1 i 9.

Ako dobijete brojeve 11 ili 22 oni se ostavljaju takvima. U primjeru, Ivan je rođen 29.03.1981 godine i onda zbrajamo sve brojeve i dobivamo zbroj 33.3+3 daje 6, što znači da je Ivanov broj 6. U drugom primjeru imamo Ivanu koja je rođena 25.11.2000 i također zbrajamo sve brojeve, i dobivamo 11. U zbroju kada je broj 11 ili 22 on se ostavlja takvim, što znači da je Ivanin broj životne staze broj 11. Tarot ehoroskop ima jasno objašnjene sve brojeve životnih staza, što znači da sami možete vidjeti što vam život donosi.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (444 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo