Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144, proricanje budućnosti uz pomoć tarota

Istina koju vam može pružiti tarot je zaista nevjerojatna. U trenutku kada želite isprobati tarot, njegova čarolija zaista dolazi do vas i pomaže vam da se riješite bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Tarot 144 nudi usluge tarota, a tarot je kao i što sami znamo tehnika i alat koji može potaknuti ono bitno i suštinsko unutar nas samih. Uspješno tarot čitanje će ovisiti o našoj sposobnosti da se usredotočimo na samo čitanje karata. Svoje odgovore moramo tražiti s pravom namjerom i pravom svrhom.

Tarot možemo opisati kao vrata, a nas kao ključ koji uz pomoć energije i osjećaja otključava bravu i oslobađa odgovore. Osim vašeg truda i zalaganja, bitna stavka su i dobri tarot majstori koji mogu osjetiti vašu energiju i uz pomoć nje potražiti odgovor u određenoj karti. Iako vam na prvu možda zvuči čudno, Tarot 144 navodi kako je crpljenje energije potrebno kako bi se osjetila istinska želja za određenim odgovorom. U čitanje tarota bitno je pristupiti otvorenog uma i još otvorenijih emocija, jer kao što znamo sve oko nas je energija.

Tarot 144, kako se pripremiti na čitanje tarota

Nisu potrebne nikakve posebne pripreme kada je u pitanju čitanje tarota. Od vas se očekuje da unaprijed pripremite pitanja po njihovoj važnosti i da se fokusirate na emociju koja je prisutna prilikom upita. Tarot 144 navodi kako su općenita pitanja sasvim u redu, ali preferiraju se specifična i jednostavna pitanja. Tarot majstor vam jedino može ponuditi odgovor ako ste vi opušteni i ako prihvaćate odgovore bez naknadnih protupitanja “Kako ili zašto”. Zašto morate biti opušteni i fokusirani na pitanja i odgovore?

Sve vaše razmišljanje, svi vaši osjećaji i sva vaša energija se osjete u energetskom polju. Dobar tarot majstor može osjetiti vašu energiju i uz pomoć nje odabrati kartu koja će dati odgovor. Tarot vam neće dati odgovore na životno važna pitanja, niti će vam predvidjeti budućnost u najmanju sitnicu, ali će vam pomoći da bolje razumijete sebe kao i ono što možete napraviti od svog života. Kako odabrati tarot majstora? Tarot 144 navodi kako bi tarot majstore trebali odabrati po povezanosti. Ako osjetite da vam je određeni majstor simpatičan, opušten, privlačan ili nešto drugo – on je svakako osoba za vas.

Tarot 144, proces čitanja tarota

Ključ sjajnog tarot čitanja je razumijevanje i jasna definicija. Ovo se odnosi na vaša pitanja i odgovore sa strane tarot majstora. U procesu sjajnog čitanja tarota Tarot 144 vam donosi sljedeće ključne stavke: Usredotočenost, ona je ključna jer se radi o ključu koji otvara vrata odgovorima. Prilikom postavljanja pitanja važno je biti u trenutku, skoncentrirati se i opustiti što više možete. Odredite glavna i sporedna pitanja i pitajte se da li ste u redu s njihovim postavljanjem. Nakon postavljenog pitanja slušajte pažljivo odgovor i što vam tarot majstor govori.

Postavljajte otvorena pitanja, tarot čitanje će najbolje funkcionirati ako tražite veći i bolji uvid i ako ste u potpunosti iskreni sami s sobom. Nikad nemojte sumnjati niti ograničavati tarot karte, već ih prihvatite kao vodiče koji vam daju savjet što i kako dalje. Nemojte tražiti datume i imena, iako tarot može dati uvid u sve, on ne može dati krajnje detalje. Karte su tu da vas vode do cilja, ne da vam serviraju idealno rješenje i osobe koje možda stoje iza vaših problema. Budite otvoreni prema tarotu, Tarot 144 govori kako ćemo nekada čuti ono što želimo, a nekad ne. Važno je ne odbijati ono što su nam karte rekle, jer prema svemu u životu moramo ići s otvorenim umom, dušom i srcem.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (220 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo