Gemini tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Gemini tarot, tarot i njegove mogućnosti

Tarot već stoljećima ima reputaciju kao alat za proricanje sudbine. Istina je da kod mnogih to izaziva nelagodu, osobito kod onih kojih tvrde da su vjernici i da se budućnost ne može predvidjeti. Ne postoji osoba koja se barem jednom nije zapitala što joj budućnost donosi, što znači da veliku većinu zanima što nam zvijezde mogu otkriti o nama samima. Gemini tarot navodi kako je tarot veoma važan alat za proricanje budućnosti, ali i za navigiranje što i kako određena osoba treba napraviti.

U suštini, tarot može biti smjernica za bolji život pojedine osobe. Gemini tarot savjetnici odgovaraju na sve upite i pomažu nam bolje razumjeti našu sadašnjost, našu prošlost i našu budućnost. Tarot majstori vam uvidom u karte mogu pomoći da razvijete plan za postizanje određenog cilja, mogu vam dati uvid u vaše aktivnosti i načine razmišljanja, mogu vam pomoći da poboljšate određene odnose, mogu vam pomoći da sredite svoje financijsko stanje ili vam mogu pomoći po potrebi u bilo kojem drugom aspektu vašeg života.

Gemini tarot, čitanje tarot karata

Tarot se koristi u svrhu proricanja od 15-og stoljeća kada su prvi putujući Romi uz pomoć njih proricali budućnost ljudima koji su tražili određene životne odgovore. Danas postoji veliki broj tarot karata i sve imaju različite motive i izvedbe. Gemini tarot majstori uglavnom koriste moderne špilove koji sadrže vizualne i simbolične likove. Tarot se sastoji od ukupno 78 karata koje se nazivaju Arkane, ili u slobodnom prijevodu tajne. Arkane ili tajne imaju određeni broj karata koji se otvara po potrebi i povezuju odgovore na pitanja klijenata. Uz njih se saznaje kako bi budućnost mogla izgledati.

Sami Gemini tarot navodi kako naša sudbina nije zapisana u tarot kartama, već nam one daju realnu mogućnost da vidimo što nam budućnost donosi i kako na nju možemo utjecati. Čitanjem tarot karata mi dobivamo realnu sliku o sadašnjosti i našoj trenutnoj situaciji. Tarot nam pomaže da pronađemo pravi put, i daje nam savjete i rješenja koja mogu biti najbolja za nas. Možemo reći kako nam tarot poklanja vrijeme jer nam nudi mogućnost odluka i usmjerava nas na bolji put bez pretjeranog razmišljanja. Iako je tarot alat, na kraju dana mi smo sami odgovorni za naše djelovanje.

Gemini tarot, kako se pripremiti za tarot čitanje

Nije nikakva tajna da tarot povezuje dvije osobe, točnije klijenta i tarot majstora. Povezivanje se radi na razini energije, i zato se redovito savjetuje klijente da se prilikom čitanja tarota umire, budu otvorenog uma i opuštenih emocija. Kada ste opušteni tarot majstor se može povezati na vaše energetsko polje i saznati detalje koji su mu potrebni pri otvaranju karata. Tarot nema nikakva ograničenja za osobu koja želi saznati određene odgovore. Svako postavljeno pitanje ima zapisan odgovor, bitno je samo ga pronaći.

Kako se pripremiti za tarot čitanje? Gemini tarot uz opuštanje navodi i sljedeće stavke: Budite usredotočeni na pronalazak odgovora, postavljajte što jasnija i direktnija pitanja, nemojte od tarot majstora tražiti da vam navede točno vrijeme nekog ostvarenja, budite otvoreni prema svemu što vam tarot kaže. Mnogi ljudi zaboravljaju Da tarot daje poruke koje trebate čuti, što znači da one neće biti uvijek pozitivne. Gemini tarot majstori vam nude ugodnu seansu čitanja u kojoj će vam pomoći da se opustite i bolje razumijete ono što vam Univerzum govori.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (203 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo