Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte i na što je potrebno pripaziti?

Tarot karte se danas najčešće opisuju kao drevna metoda koja je od davnina služila za proricanje čovjekove budućnosti ili sudbine. Svaka karta u tarot špilu ima svoje posebno značenje, a ono može biti pozitivno ili negativno – ovisno o osobi i njenim upitima. Znamo kako se tarot karte sastoje od špila, što nam daje do znanja da su karte povezane, točnije, da su one ovisne jedna o drugoj. Prije nego otkrijemo gdje kupiti tarot karte, moramo se zapitati da li znamo dovoljno o njima samima? Budući proricatelji moraju imaju povezanost između sebe i svojih karata. Često postoji mišljenje kako je čitanje tarota samo učenja znakova i spajanje određenih tumačenja, no to nikako nije istina.

Čitanje tarota je veza između nas i naše intuicije, kao i onoga što prikazuju karte. Vjeruje se kako se karte na određeni način povezuju za osobu, one osjete energiju. Gdje kupiti tarot karte? Danas tarot karte možemo kupiti gotovo na svakom koraku, no poželjno je da se kupnja nikada ne odvija iz hira i bez pomoći. Zašto? Kupnja karata bi se trebala napraviti samo onda kada ste 100% sigurni da želite razvijati svoju intuiciju i onda kada zaista želite napraviti promjenu sebi ili drugima. Pomoć je uvijek dobro došla jer danas se susrećemo s preko stotinu raznih tarot karata, i nisu sve predviđene za početnike.

Gdje kupiti tarot karte i kako odabrati početne tarot karte?

Možemo slobodno reći kako su davno iza nas dani kada se tarot smatrao tabu temom, što je naravno uvelike pridonijelo interesu za čitanjem tarota. Zašto se ova tehnika proricanja budućnosti tako dobro udomaćila u današnjem svijetu? Moderni svijet nosi svoje probleme, mnogi od nas su izgubljeni na svojem putovanju kroz život i ne znaju što bi dalje. Ovdje tarot može poslužiti kao moćan alat koji nas može izvesti na pravi put. Gdje kupiti tarot karte? Tarot karte možemo zaista kupiti bilo gdje, no posebno bi izdvojili specijalizirane trgovine koje se bave tematikom ezoterije i alternative. Zašto je ovdje najbolje kupiti tarot karte?

Ukoliko ste početnik koji se zanima za tarot, na navedenom mjestu ćete pronaći najbolje početne karte, kao i najbolju početnu literaturu. Uz to, dobit ćete i stručnu pomoć s strane stručnjaka koji će vam preporučiti na temelju vaše energije što vam najbolje odgovara. Kako se odabiru tarot karte? Tarot majstori govore kako se one moraju odabrati pi povezanosti ili privlačnosti. Gdje kupiti tarot karte? Osim navedenih trgovina, karte možemo kupiti i u određenim knjižarama ili putem interneta. Važno je da poslušate sami sebe kada kupujete navedene karte. Mnoge početne tarot karte danas dolaze s jasnim uputama za pozicioniranje i čitane karata. U slučaju da vas zanima više informacija koje su vezane za tarot karte, tada se slobodno možete obratiti stručnom timu na zara tarot.

Gdje kupiti tarot karte i kako krenuti s čitanjem tarota?

Zanima vas svijet tarota, i uz pitanje gdje kupiti tarot karte muči vas i drugo pitanje koje glasi kako krenuti s tarot čitanjem? Nakon što ste napravili kupnju vlastitog špila, sljedeći korak je povezivanje sa vašom intuicijom i stvaranje svog vlastitog mjesta koje će biti rezervirano samo za čitane karata. I dok je manje važno gdje kupiti tarot karte, zaista je važno osjetiti povezanost sa kartama. Kako se kreira povezanost s kartama i kako započeti s čitanjem tarota? Prvo je potrebno pronaći prostor koji vas opušta i prostor koji vam omogućuje mir. Poželjno je da si odvojite jedan kutak životnog prostora samo za čitanje tarota.

Preporučuje se kupnja manjeg stolića ili stolnjaka koji će služiti samo za otvaranje karata. Nakon kreiranja vlastitog prostora za čitanje, bitno je napraviti i odgovarajuću atmosferu uz svijeće, kristale, mirisne štapiće. Tek kada se osjećate u potpunosti ugodno i opušteno možete krenuti s procesom učenja. U počecima, tarot majstori naglašavaju kako bi bilo dobro da vodite dnevnik vaše intuicije, riječ je o bilježnici u kojoj ćete zapisivati sve što vam vaša intuicija govori o značenju pojedine karte. Na ovaj način kreirate posebnu vezu s kartama. Znanje nad određenim špilom traži vremena, no jednom kada se stekne ono je neizbrisivo.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (430 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo