Facade tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Facade tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć tarota

Tarot se danas naziva mnogim pogrdnim imenima i mnogi ga osuđuju kao “silu” koja se povezuje s okultnim. Važno je naglasiti kako tarot nije nikakva magija niti vračanje, njegova zadaća je zapravo otkriti mogući urok i čitanje raznih simbola i slika iz špila karata. Svaki pojedinac ima pravo shvatiti tarot na svoj način, no ukoliko želite njegovo čitanje, tada morate biti otvorenog uma. Facade tarot nudi tarot stručnjake koji vam mogu odgovoriti na sva vaša pitanja i popričati s vama što je najbolje poduzeti kada se nađete u određenoj situaciji.

Posjetom Facade tarot stranici možete primijetiti kako postoji oko 20-ak različitih tarot čitanja, no vas će zanimati klasičan oblik. Kako se pripremiti za tarot čitanje? Prije postavljanja pitanja važno je da kategorizirate pitanja po njihovoj važnosti. Nakon toga, prilikom postavljanja pitanja se usredotočite na emociju koju vežete za pitanje. Zašto je to bitno? Kada se iza pitanja nalazi određena emocija i energija, karte će to prepoznati. Što je jednostavnije pitanje, jednostavniji je i odgovor. Svaka izvučena karta će imati svoj detaljan opis koji će na kraju tvoriti odgovor na vaše pitanje.

Facade tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć Runa

Iako su u svijetu proricanja budućnosti tarot i horoskop najčešći načini za uvid u budućnost, ne smijemo zaboraviti i na druge metode. Facade tarot tako nudi i čitanje uz pomoć Runa. Riječ Runa u slobodnom prijevodu znači “Šapat” ili “Tajna”, a vjeruje se kako svako slovo u sebi sadrži određenu energičnu poruku koja isto tako sadrži intuitivne upute. Danas ukupno poznajemo 24 Rune i svaka ima svoju simboliku koja se veže uz zvijezde i s ciklusima u prirodi oko nas. Tradicionalno, one su se urezivale u drvo, kamenje, ili kosti i čuvale su se u posebnim vrećama.

Da bi se izvelo čitanje, osoba koja je htjela vidjeti svoju budućnost bi odabrala jednu Runu na isti način kao i tarot kartu. Odabirom Rune čitalo bi se njeno značenje i na taj način pomoglo osobi koja je tražila odgovor. Facade tarot nudi različite načine čitanje Runa, i svi načini se odnose na primanje intuitivnih poruka s njihovim otvaranjem. Kao i kod tarota, potrebno je odvojiti trenutak u kojemu ćete razmisliti o pitanju ili problemu i zatim to napisati. Odabirom opcije čitanja program će vam automatski posložiti Rune i ponuditi objašnjenje za svaku od njih.

Facade tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć numerologije

Prilikom našeg rođenja Univerzum nam je automatski dodijelio naš poseban broj, broj koji će nas vjerno pratiti kroz cijeli naš život. Facade tarot nudi automatsko računanje našeg broja i tumačenje našeg životnog broja. Što nam sve može reći naš životni broj? On govori o tome kakvi smo mi zapravo, kakav je naš karakter, kakva je naša osobnost. Iz samo jednog broja možemo pročitati naše životne puteve, ciljeve i vidjeti što će nas dovesti tamo. Numerologija je u svijetu proricanja svakako najlakša metoda za predviđanje budućnosti.

Danas se numerologija sve manje koristi u polju proricanja, no i dalje ostaje veoma bitan dio ezoterije. Facade tarot vam u svega nekoliko trenutaka može izračunati i otkriti vaš broj, i isto tako pružiti vam detaljan uvid u to kako se navedeni broj uklapa u vaš život. Svaka tehnika predviđanja vam može otkriti nešto novo o vama samima, no kada stavite sve rezultate na papir, dobit ćete mnogo sličnosti, što znači da Univerzum i energija nikada nisu u krivu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (240 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo