Astro Tarot horoskop

Astro Tarot horoskop

Astro Tarot horoskop, male tajne horoskopskih znakova

Astro Tarot horoskop se ukorijenio u našoj modernoj kulturi, što znači da ga čak i oni najtvrdokorniji protivnici povremeno čitaju. Budimo realni, jednostavno je neodoljivo pročitati par rečenica koje bi nam trebale reći što nam donosi dan ili tjedan, ponekad mjesec ili godina. Mnogi od nas se čak vrate unatrag u razmišljanju, ne bi li se uvjerili je li horoskop zaista pogodio.

Sami Astro Tarot horoskop u prijevodu sažima položaj našeg Sunca, Mjeseca, planeta i zvijezda u trenutku kada smo se rodili. Svaki mjesec rođenja ima svoji posebni horoskopski znak, a upravo je sami znak zodijaka odgovoran za našu osobnost, izgled i vještine koje posjedujemo. Zodijak je u prijevodu nebeski pojas koji je razdijeljen na 12 različitih znakova. Ti znakovi čine horoskop i svoje ime su dobili po istoimenim sazviježđima. Horoskopski znakovi su tako neraskidivo povezani sa kretanjem našeg sunca. Kao što znamo, suncu je potrebno otprilike mjesec dana da prođe kroz svaki znak.

Astro Tarot horoskop, što vlada horoskopom

Svakim od horoskopskih znakova vlada njegov određeni planet koji može direktno utjecati na razvoj karaktera osobe i događaje koji slijede u životu. Redoslijed vladajućih planeta u astrologiji je sljedeći: Mars će vladati ovnom, Venera će vladati Bikom, Merkur će vladati Blizancima, Mjesec će vladati Rakom, Sunce će vladati Lavom, Merkur će vladati Djevicom, Venera će vladati Vagom, Mars će vladati Škorpionom, Jupiter će vladati Strijelcem, Saturn će vladati Jarcem, Saturn će također vladati Vodenjakom, a Jupiter će vladati Ribama.

Sami Astro Tarot horoskop nam daje do znanja da planeti mogu međusobno utjecati jedni na druge, i samim time promijeniti i ponašanje određenih horoskopskih znakova. Ponekad to ponašanje bude pozitivno, a ponekad negativno, sve ovisi o samom položaju planeta. Horoskopski znakovi se također dijele i po elementima, zemlje, zraka, vode i vatre. Svaki horoskopski znak pripada u određenu skupinu, i upravo ta skupina određuje njihovo ponašanje. Tako često možemo naići kako se određeni znakovi bolje slažu. U element zemlje ubrajamo Bika, Djevicu i Jarca. U element zraka ubrajamo Blizance, Vagu i Vodenjake. U element vode ubrajamo Rakove, Škorpione i Ribe. U element vatre ubrajamo Ovna, Lava i Strijelca. Astro Tarot horoskop nam naglašava kako horoskop određuje našu osobnost.

Astro Tarot horoskop, astrolog određuje naš horoskop

Astro Tarot horoskop određuje astrolog. Njegove vješte ruke mogu analizirati i povezivati djelovanje planeta prilikom našeg datuma rođenja. Astrolozi se mogu usredotočiti na kraće vremensko razdoblje, što nam može donijeti dnevni, tjedni ili mjesečni horoskop. Astrolozi se isto tako mogu fokusirati i na dulja vremenska razdoblja, što rezultira godišnjim horoskopom. Astrologija nam može pomoći da uz pomoć položaja planeta odredimo hoće li nam određeno vremensko razdoblje biti povoljno za neke važne odluke ili ne.

Zabava ili ne, Astro Tarot horoskop je zaista način proricanja budućnosti. Astrolog vam može pomoći da zavirite u svoj ljubavni, poslovni ili financijski život i da se pripremite za sve što vam život donosi. Mnogi se pitaju da li se predviđena budućnost može promijeniti? Istina je da je naša sudbina zapisana u zvijezdama, ali to ne znači da je ona nepromjenjiva i da ne možemo utjecati na određene ishode. Horoskop, kao i tarot nam služe kao alati koji nas mogu pripremiti na određene scenarije u životu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (446 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo